детски училищни чанти чанта детски раници детска, училищна чанта училищна чанта училище раница за момичета mochila escolar LXFZQ

12.78лв. 26.06лв.

РАЗМЕР:30СМ*30СМ*10СМ

Съвети моля, обърнете внимание, че купувачите приятел, тъй като чанта за нови продукти, така че ще има някакъв мирис купувачи първо отвори пакета и след получаване на пакет, малко суха миризма ще изчезне продукти са грешка ръчно измерване на 2-3 см

Тъй като чанта, фабрично производство, така че ще бъде малко цвят и лек аромат, ако в инструкциите имате някакви коментари, моля, не се купуват, четете внимателно, защото спор, причинени от посочените по-горе причини, продавачът няма да бъде приет! !

доставка 1. Стоките ще бъдат доставени в рамките на 3-7 дни след получаване на вашите поръчки. 2. ние не поемаме отговорност за митническо оформяне. 3. време на изпълнение на поръчка на стоки на едро ще зависи от конкретната ситуация.Моля, обърнете внимание, че купувачите на приятел тъй като торба нови продукти, така че ще има някаква миризма купувачи първо отвори пакет след получаване на пакета, малко суха миризма ще изчезне, ако купувач се противопоставя, моля не купувайте!Проблеми с размера или засаждане: размер илюстрирана с конкретни измерения в подробни спецификации.Моля, проверете спецификациите, преди да направите поръчка.обикновено допустимите разлики в размер на съставляват около 0,5 см в измерването.Ако емисията си размер продукта не е подходящ за вас,можете директно да се свържете с нас.Несъответствие цвят: промени в цвета могат да бъдат причинени от някои други причини,като отражение на цветовете на монитора,на осветлението, фона и т.н. все пак,ако смятате,че полученият продукт е грешен цвят, моля свържете се с нас, за да научите дали е възможно връщане или възстановяване.връщане и смяна на 1.Всички стоки, които ще бъдат внимателно проверени преди доставката, моля, уведомете ни, в рамките на 2 дни след получаване, ако продуктът се получава с проблем на качеството.Повече от 2 дни или за повече от 2 дни, свържете се с продавача за качеството на поръчката, продавачът не приемам, моля, прочетете внимателно! 2. всички върнати стоки, трябва да бъдат запазени същите с оригинала за да има право да пътувам и да промените нова. 3. купувачът трябва да приеме всички отговорности за доставка.обратна връзка 1. Нашият успех се основава на вашия удовлетворение, моля, дайте ни коментарите, за да ни помогне за подобряване на услугите за вас. 2. Моля не позволявайте на негативните коментари, преди преговори.ние ще се опитаме ни най-доброто, за да разреши всички проблеми за вас.така че , ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас веднага.Благодаря ви за вашето разбиране.Благодаря ви за вашето съобщение ние ще отговорим на вашите въпроси от 9:00 ч. до 17:00 ч. (GMT +8).От понеделник до събота.ако не сте получили отговор в рамките на 24 часа ,моля, проверете своята електронна поща подходящ начин.Благодарим ви!


 • Височина На Продукта: 30cm
 • Тип На Затваряне: светкавица
 • Основен Материал: Платно
 • Тип: Раница
 • Широчина На Продукта: 10cm
 • Дължина На Продукта: 30cm
 • Вид На Модела: Карикатура
 • търговска марка: LXFZQ
 • Пол: МОМЧЕТА
 • Произход: CN(произход)
 • Тегло Деталя: 0.23kg
 • Номер На Модела: 9
 • Тип Елемент: Ученически Чанти
 • Състав На Материала: Платно

Етикети: тениска майка и син, боен раница за момичета, децата с раница на гърба, Раница за училище, Раница, чанта чанта, раница за бебе, раница мъжки, чанта Diamond, 30-литрова раница.

Вие също може да искаш