20cm преустройство на универсален алуминиев дръжка за мотоциклети и велосипеди подкрепа за разширяване на алуминиев велосипед дръжка за достъп

10.18лв. 14.53лв.

Спецификации На Продукта:

*Материал: Алуминиева Сплав

*Цвят: Черен

*Диаметър на сондата: 22 мм

*Дължина на адвокатското клас: 200мм

*Диаметър на захващане: 31,8 мм

Характеристики:

* Подходящ за управление калибър 31,8 мм (използвани подарявам подложки могат да се поберат на волана диаметър 25,4/22,2 мм).

* Двойни скоби за силен и сигурно захващане.

*Супер лек материал, преносими и трайни.

* Пригонки допълнително към вашия хандлебар на велосипед за добавяне на допълнителен обем на устройство за съхранение за вашите Светлина на велосипеда, звънци, LWA или телефон ETK.

Съдържание На Пакета:

1 X кабел за удължаване от алуминиева сплав 2 x скоба от алуминиева сплав 2 x уплътнение 1 x гаечен ключ

* Подходящ за управление калибър 31,8 мм (използвани подарявам подложки могат да се поберат на волана диаметър 25,4/22,2 мм). * Двойни скоби за силен и сигурно захващане. * Супер лек материал, преносими и трайни. * Пригонки допълнително към вашия хандлебар на велосипед за добавяне на допълнителен обем на устройство за съхранение за вашите Светлина на велосипеда, звънци, LWA или телефон ETK.


  • Цвят: Черен
  • Тип Елемент: Ремаркета И Сцепные Устройство Ремаркета

Етикети: ремарке, велосипеден товара ремарке, тръба за въздушен маркуч, връзка на въздушния маркуч, окачени мотоциклет, ремарке за мотоциклет, трейлър на лагера, ремарке велосипеди, трейлър на кучето наем, колела велосипед с ремарке.

Wanname Josh
2020-10-24
5/5
Top items

Вие също може да искаш