2x6 средната част на дантела затваряне на предварително ощипал бразилски обемна вълна на закриване с косата на бебето избелени възли Реми разширяване на човешки косъм

76.68лв. 123.67лв.

КОЛКО ОПАКОВКИ ЗА ЦЯЛАТА ГЛАВА?

Нашата коса 95-100 грама в опаковка / 3,5 грама, обикновено 3 опаковки ще бъдат достатъчни, за да се направи пълна главата си , ако размерът на главата си повече от стандарта или искате да направите пълна и красива , а след това трябва да приказать още една опаковка.

За да ви помогне да изберете подходящата дължина на косата, моля, обърнете се към стъпките по-долу препоръки .В зависимост от фигурата резба на желаната прическа – от линии, вълнообразни до сешоара – дължина на косата ще бъде съответно варира.Дължина на косата на отделни страници на продукта, описани като "крайната дължина", която е с дължина, когато косата се разтягат.

Свободна корабоплаването, поръчка, ще бъде публикуван покрай чрез DHL за плащане в рамките на 24 часа Ususlly.Нормално Подробности Ще Пристигнат В Рамките На 2-5 Работни Дни, След Като Бъде Вывешенным.Можете да вземете косата си в нашия физически салон магазин (САЩ) за всички покупки.Ако всяко изискване към aftersale ( връщане и замяна), моля свържете се с нас, или можете да отидете до нашия магазин, салон веднага.

Ако сте доволни и да се обичате нашият продукт

моля, оставете всичко ми е 5 звезди за обратна връзка (точка, както е описано в категория 5 звезди, връзка 5 звезди и време на доставка от 5 звезди) и снимки, за да ни подкрепят ,ние ще оценим, че може да го споделите с приятели

Ако не сте доволни във всяко едно отношение,

моля, не се колебайте да се свържете с нас на първо място, преди да ни оставят отрицателно въздействие, аз разрешу всички проблеми за вас.Моля, не забравяйте, че поръчката е приключила, но на нашите услуги още не е приключил.точно кои косми ние продаваме?Ние самолюбивы предоставят опаковки на косата девственици 100% и закриване на дантела около света.Всички наши продукти са гарантирани за да бъдат чисти, девствени косата: небоядисани, необработени, цельными, здрави и красиви.Връщане и замяна ако по някаква причина не са напълно доволни от покупката си, можете да обменяте на подходящия продукт в друга стока, с изключение на първоначалните разходи за доставка и данъци в рамките на 3 дни от датата на получаване на пратката, при спазване на подходяща процедура за връщане и на правилата за допустимост. *Забележка: В съответствие с федералните санитарни правила за всички стоки, получени в нашия отдел за връщане и размяна, трябва да бъде в първоначалното си състояние.Ние не можем да вземем нито един косъм, който е распутан или манипулирован в някаква форма.Снопове обикновено са с продължителност от 6-8 месеца, ако се полагат грижи за правилно.Доставка обикновено имаме стандарт на 24-48 часа време за обработка за всички поръчки преди изпращането им (може да бъде променено във връзка с продажбите или празнични дни).По-долу е кратка информация за тарифите по начина на доставка.


 • Направен Метод: Ръката Е Свързана
 • Основен Материал: Швейцарско Дантела
 • Плътност: 130%
 • Тип: Лейси Закопчалката
 • Тип Цвят: Чист Цвят
 • Материална Ранг: Косата Реми
 • Цвят дантела: Средно Кафяв Цвят
 • Подходящи Са Умиращи Цвят: Само По-Тъмен Цвят
 • Тип Човешка Коса: Бразилски Косата
 • търговска марка: Прекрасен Дневник
 • Размер На Дантела: Друго
 • Може Да Се Направи Къдрене (На Апарат): ДА
 • Текстура: Обемна Вълна

Етикети: свобода на дълбоко волнообразное затваряне, Иглата, и нишката за вшивания на косата, индийски естествена вълна, син 2x6 затваряне, закриване на човешки косъм vigin, снопове дантела закриване кафяв, косата клозура, закриване на човешки косъм purevian, косата човешки, 40-инчов връзка с предна част.

Lamuchachita K1
2020-10-25
5/5
Love this hair. Little to no shedding at all. Came in about a week.
Nagytamaslaszlo
2020-10-25
5/5
Very fast shipping! and good communication with the seller. Seller gave me gifts also and the wig is veryy prett,I love this wig so much. this is my first time wearing one and it᯳

Вие също може да искаш