На цял екран за Samsung Galaxy A10 SM-A105F-TFT-без рамка черен

70.94лв.

Трябва да проверите предварително, без окончателното сглобяване, без използване на лепило, само чрез обвързване на кабели, като в случай на дефект на фабрика, той ще бъде заменен в рамките на 48h.

Моля, обърнете внимание | че трябва да се вземат предвид при монтаж:

В съвместими екрани яркостта не е идентично с оригинала.

На екрана според производителя може да има сини, жълти, розови или бели мастила.

Той не носи инструкции за сглобяване, тъй като от това следва, че това е продукт за специализирани магазини.

При нужда от монтаж ние предлагаме инсталация в комплект и лепило.Ако на екрана на предварително нанесено лепило, а след това течен клей за снимките няма да бъде осигурен, тъй като в него не е необходимо, а ако той ще бъде направено, то това може да доведе до неправилно сглобяване.

Предложените инструменти са основни, някои модели може да се нуждаят от някакъв специален инструмент, който не е включен в комплекта.

Член крехката : ние препоръчваме, че това са чупливи предмети, с които трябва да се борави внимателно при редактиране, ако това не е така, в крайна сметка те се разграждат.Crystal е много слаб, и при обикновен налягане, Ако не ще да става внимателно, можете да се съборят.Той започва да бъде труден, тъй като само той има и има солидна основа зад него.Въпреки това, съвместим екран винаги ще са по-крехки, отколкото на оригинала.

Дебелина : TFT-дисплеи, които са показани в заглавието, са винаги по-дебели и са с по-ниска резолюция, така че е много важно да има технически познания за вашата инсталация, и те не са достатъчно да се оттегли, почистване и поставяне.Ако наистина отдаване под наем почистване и оклейку, с наша гледна точка вие не техник, понякога междинната рамката трябва да бъде премахната и т.н. за Да направите правилния монтаж.

Ние не предлагаме уроци и съвети за монтаж.Ако не сте сигурни как да монтирате, можете да се възползвате от нашия отдел за подбор, ремонт и доставка.Винаги можете да ни питате за цените, но за оценка на това може да варира от 30 до 40 евро.

Предварително нанесени лепила отзад на рамкова екрани

Въпреки че лепилото може да се появи и на снимките, предварително нанася на ивици, това е много силно зависи от партидата.Тази снимка е обща и може би не е такова лепило.

СВЕТЛИНА МИВКИ

В съвместими екрани, които носят 3 бутона в долната част, особено при BQ и Xiaomi, радиатора не, въпреки че на снимки се вижда.Това кара бутони светят неравномерно.Мивка се отстранява от стария екрана и се поставя на Нов, преди монтаж.

Точки на натиск | на сянка

Ако след известна монтаж на екрана се появяват точки на натиск, определени като промяна на цвета, това се случва поради лоша инсталация.Отзад не е поставено правилно, или има винт, който прави налягане, или погнутое шасито.А шасито обвивка, която изкриви, въпреки че и 1 мм, твърд стъкло достатъчно, за да създадете точка за натиск, която променя цвета си на бял фон и в жълто, а след това и на черно, когато LCD дисплеят спира да работи.Не бъркайте това с мъртвите пикселем, който е на фабричните дефект, който е едва забележим върху бял фон.


  • Документ: CE
  • Комплект LCD дисплеи: ДА
  • Произход: ES(произход)
  • Вид На Допир Екран: Капацитивен Екран
  • Състоянието На Продукта: НОВО

Етикети: A10 с LCD дисплей, дисплей samsung a10, дисплей a10, LCD екран a10, екранът на samsung a105f, дисплей a105f, samsung galaxy a105fn, sm a105f, a105f, екран a10.

Вие също може да искаш