BLAUBUCHT 30V 10A импулсно захранване на лабораторни трансформатор за постоянен ток, регулируем регулатор на напрежение доставка от Русия

118.15лв. 222.92лв.

Скъпи приятели, моля, не се притеснявайте, нашите продукти са 4 вида штекеров, ние ще изпратим захранващия кабел в съответствие с вашите нужди.Ако имате нужда от помощ, моля, оставете ми съобщение.благодаря Ви за покупката!

Предимство на източник на постоянен ток

1.имайте пълна работи функцията за защита 2. силно ефективни, с ниска пулсация, малък е, лек 3. двойно напрежение на тока на дисплея, време и висока точност 4. стабилизация на напрежение, ток, истински ограничени проста дейност 5. двоен входен сигнал на напрежение, ток и удобен избор 6. топлинната мощност на вентилатора за контрол на температурата, малошумное 7. двойна корекция на потенциометъра по-точно

Допълнителни Параметри

Подкрепете входно напрежение:AC 110V and220V 50 и 60Hz Изходно напрежение:0 ~ 30V / 60В Изходен ток:0 ~ 10A /5А Резолюция напрежение:10 mv Настоящата резолюция:1 ма Напрежение на тока на изхода варира от 0 до стрес на ток номинальности с непрекъснато регулиране .Регулиране на напрежението : линейно регулиране

Списък на опаковки

1 * източник на захранване dc 1 * Захранващ Кабел 1 * Изходна Линия(Подарък) 1 * Книга С Инструкции

Нашето време за обслужване

Нашето работно време-от понеделник до петък от 9:00 ч. до 7:00 вечерта по време пекин.Всички поръчки няма да бъдат обработвани в почивните и празнични дни.

Гаранция И Връщане

Нашият магазин предлага безплатна замяна за поръчки в рамките на 30 дни от датата на доставка.За поръчки от 1 до 12 месеца ще трябва да платят на някои части от стойността на резервацията, за да получите замяна.За поръчка на над 12 месеца, ние даваме малки отстъпки.

Коментари

Вашите мнения са важни за нас.Моля, дайте ни 5 звезди, ако не разполагат с никакви въпроси.Моля, свържете се с нас, първо,ако имате някакви проблеми,аз ще ви отговоря в рамките на 10 минути в рамките на работното време, и ние обещаваме да ви решаване на проблема в рамките на 24 часа.

за нас

Търговия на дребно и едро-всичко това добре дошли !Колкото повече купувате, толкова повече отстъпки получаваш !Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация !


  • Документ: FCC
  • търговска марка: BLAUBUCHT
  • Фаза: Монофазни
  • Настоящият Вид На: DC
  • Произход: CN(произход)
  • Номер На Модела: H-PS3010
  • Използването на: SVC

Етикети: източник на захранване лаборатория за постоянен ток, източник на захранване dc регулируем qje, източник на захранване лаборатория, регулируема аксесоари захранване, изпитвателна лаборатория, lm2596 dc резервоар, регулиране на източник на захранване, регулируема dc регулируем модул захранване направи си сам, регулируем източник на постоянен ток dc, dc надолу Стъпка.

Dubik1948
2020-12-07
5/5
Ok

Вие също може да искаш