Змия Силиконова мухъл,торта глина,бижута,ферма шоколадови бисквитки мухъл-Храната е годна за червило змия мухъл Шарм-змия Силиконова мухъл

10.92лв. 15.18лв.

Почистване и поддръжка на силиконови форми:

1. Преди първата употреба първоначално с помощта на вода или препарат за почистване почистете повърхността от замърсявания.преди формата за печене използвайте малко количество масло, възникнали в рамките на една форма.Дори при използване на прес - форми, например, празни слотове Могат да бъдат добавени в празен резервоар за вода, изгаряне на въздуха е забранено.

2. след всяка употреба може да се накисва в разреден разтвор на препарат в рамките на 10-30 минути, измийте с мека кърпа за почистване не използвайте твърди почистващи топки и други обелени предмети, за да се избегне увреждане на плесен, предизвикана от драскотини.След измиване моля подсушете, поставени в кутия за съхранение, реакцията на силициев диоксид склонная към статичен, ток, погълнат малките частици във въздуха и прах, дългосрочно когато не ползите, избягва веднага подвержения на въздуха.

3. за фурната фурната трябва да се поставя в средната част, а отоплението е да се държат на разстояние около 10 см, а стените на фурната да се държат на разстояние 5 см, за да не навреди на температурата форма.

4. това е тази част на матрицата, която има процеп, когато фабриката е била изрязана, освобождаването трябва да се улеснят потребителите.Ако не се порежете, вие не можете да отидете.В процеса на използване разрез поддържа, след като опаковани в полиетиленово фолио или поставени на ластик, може да се налива течност

Характеристики на продукта силиконовата форма:

1. силикон основен компонент на силикон е силициев двуокис и, съдържащо се в пясъка, камък, кристал натурални съставки.Нито гума гума, нито пластмаса пластмаса!Силикагел-това е скалата на брега на морето, нисковъглеродни екология.

2. много издръжлив силикон притежава гъвкавост, устойчивост на корозия, оптимална температура за готвене, печене, е най-добрият суровина при непосредствен контакт с храни, както и лесен и практичен.

3. приемането на откриване, на здравето, на естествен антибактериален, може да се предотврати бактериални и грибковый растеж.Така че скъпи консумативи, медицински консумативи, много силиконови изделия.Например: биберони, силиконови пластмаса и други подобни.

4. смогите да бъде рециркулировано, здраво, ниска консумация на енергия.

5. механични свойства на стабилна структура, която притежава екстремна устойчивост на топлина, широк температурен диапазон.Температурата на най-ниската температура от минус 40 градуса, максимална температура 230 градуса топлина, която равномерно замръзва.

6. наличието на други видове почистващи средства и корозивни вещества, устойчивост на корозия и лесен за почистване.

7. след всяко използване на суровини не ще се придържаме към прес-форма.

Въпроси, свързани с поддръжката на

Доставка:

Доставка И Предаване На

·Ние ще изпратим на стоки в рамките на 2 РАБОТНИ дни, след получаване на вашето плащане.Ние ще го доставим до вашия адрес на излизане, моля, уверете се, че вашият адрес е правилен.


 • Материал: Хранителна течност на силиконова защита на околната среда
 • Непристойная Снимка: No
 • Тип: Инструменти За Торта
 • търговска марка: ТУТУЛЕ
 • Документ: CIQ
 • Температурен Диапазон: -40 ℃ - 230 ℃
 • Спецификация: 9.0*5.0*2.8 cm
 • Секси, Предполагащи: No
 • Тегло на продукта: около 89 г
 • Номер На Модела: GJ-A949
 • Име на продукта: Паяк плесен,насекоми, смола мухъл,бонбони,шоколад мухъл
 • Воспользуйся: Глинени форми за печене бонбони мухъл торти шоколадови бисквити мухъл
 • Тип Инструменти За Торта: Прес-форми
 • Характеристика: Екологично Чист Продукт

Етикети: помадная форма, глинена модел, силликон мухъл торта, куполна силиконови форми, помадные форми на гънки, форма за печене на торта, прес-силиконова форма, инструмент за проектиране на тортата, форма на пчелна бонбони, инструменти за рязане на бисквитка тупер.

Nekit Div
2020-08-21
5/5
Took awhile to get here but exactly as shown on the store.
Chrsdami
2021-01-07
5/5
Super Beautiful Shape
Margaretthemeadows
2020-12-20
5/5
High quality. Corresponds to the description. Seller recommend.
Marleniesoobramoney1
2021-01-11
2/5
Very hard to remove the head, it breaks, deforms

Вие също може да искаш