Водоустойчив велосипеден километража велокомпьютер многофункционален LCD дисплей с подсветка велосипеден компютър за измерване на скоростта на безжичен

4.66лв. 7.63лв.

SUNDING велосипеден компютър за измерване на скоростта на безжичен водоустойчив велосипеден километража велосипеден компютър мултифункционален LCD дисплей задна подсветка

Характеристики:

МУЛЬТИФУНКЦИИ с автоматично съня и пробуждането-безжичен велокомпьютер записа средна скорост, максимална скорост, текущата скорост км/ч / ч, време на шофиране, километраж, часовници, разстояние, сканиране, сигнал за техническа поддръжка.

Извит корпус квадратна форма, бързо да отговаря натискане на бутона, точен дисплей режима-всички колоездачни данни лесно се предават тези велосипеди компютър.Вътрешен сензор за движение за автоматично събуди компютъра, когато започнете да карате мотора; не работи в продължение на няколко минути, той ще премине в спящ режим, за да пести заряд на батерията.

Зелено задни светлината е на разположение и е лесен за инсталиране-натиснете всеки бутон в нощта на 18:00-6:00 часа, Зелено задни светлини ще се запази в продължение на 6 секунди автоматично, като данните са ясно четливи, както през нощта.

Точен следи скорост и разстояние ясен голям дисплей--като прекрасен чисто безжичен показан знак, той има стабилизированную беспроволочную прехвърлянето на която предоставя точни данни на вашия активирате поддържа разстоянието между компютъра и сензор за по-малко от 60cm за да ги направи пълно обвързване.

Голям дисплей с течни кристали и цифри показват ясна и лесна за четене на данни, по-безопасни и по-удобни по време на път с кола под наем.

Водоустойчив и широка подходящ-с гумен пръстен и напълно са херметически корпус, този велосипеден скоростомер е водоустойчив и работи чудесно и в дъждовни дни, както обикновено, когато отидеш на езда.

Технически характеристики:

Материал: инженерни пластмаси, електронни компоненти

Дисплей: LCD-дисплей

Размер: 56мм*41мм*20 mm

Тегло: 15G

Цвят: Черен

Храна: 1 бутон на батерия CR2032 на главичката; 1 бутон на батерия CR2032 за предавателя

Комплектът Включва:

1 x велосипеден компютър

Бележки:

1.поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките.

2.поради ръчно измерване и различни методи на измерване, моля, позволете отклонение 1-3 виж Благодаря!


  • Произход: CN(произход)
  • Тип: Sunding Велосипеден Компютър

Етикети: комплект за колоездене на закрито, tacx, километража на велосипеди за измерване на скоростта, компютърен цикъл безжичен, мини gps километраж, сандинг мравка, магнитен километража, cubrebotas ciclismo, велосипеден аксесоар за измерване на скоростта на безжичен, кабелен велосипеден компютър ритъм.

Larusa67
2021-02-05
5/5
Perfecto

Вие също може да искаш