МТВ велосипед код парола Keyless 5 стаи верига кабел за заключване анти-кражба комбинация от сигурност, цифрови брави цикъл аксесоари под наем

24.78лв. 25.29лв.

Особености: пет парола за заключване на веригата, сбогом ключ и лесно да се пътува.Колелото на парола за заключване равно, смели замък, и този анти--отвличания по-висока.Удължител на корпуса на замъка има много техники за заключване и стационарни обекти за заключване заедно, за да се предотврати покачване на автомобила страна.Тя може лесно да се съберат в опашката чанта или се поставят директно на рамката за съхранение на преносим.Многофункционална верига, която може да се заключва най-различни модели.Характеристики: Име на продукта: замъкът на веригата цвят: черно + сиво, черно+червено материал: въглеродна стомана дължина: 0.6 м / 0,9 м / 1,2 м / 1,5 м. (прибл.) Тегло: 485 g / 560 g / 740 г / 890 грама (прибл.) в пакета включва: 1 * велосипеди заключване верига на доставка и плащане:

1. Ние ще ви изпратим колет в продължение на 5-7 дни, след като сте направили плащане.

Както за плащане на Marciabloom.eu приема следните форми на плащане: Visa, MasterCard, банков превод, Western Union и Qiwi в чантата си.

2. спедиция и безплатна доставка чрез въздушна поща стълб кит , ако теглото на опаковката за повече от 2 кг или опаковка размер по-голям от 90 см, ние ще използваме EMS и т.н. или превозва с две пакети или по-парцели въздушна поща.

3. Инструкции:размери и тегло, които сме отбелязали в детайли опаковки, които не са действителното тегло и размер на стоката, ако ви трябва да знаете действителният размер и тегло, просто трябва да се свържете с нас.

4. време за доставка:

1) транспортът в развитите страни е около 7-45 дни.

2) отдалечена страна-това е около 2-8 седмици.

5. Ако купувачът иска да използва по-бърз начин на доставка, например EMS, DHL и т.н., моля свържете се с нас за увеличаване на доставка.

6. инструкции:времето за доставка зависи от времето за митническо оформяне на купувача или на непреодолима сила.Ако купувачът не получава продукт, в продължение на дълго време, ние се надяваме, че купувачът може да се свържете с вашата митница или местния пощенски клон, за да получите стоките в най-скоро време.

Сервизно обслужване:

Ние ще проверим качеството на стоките преди изпращането.Ако възникнат неочаквани проблеми, ние се надяваме да се реши проблемът с купувач чрез приятелски отношения по следните начини:

1. Ако това е проблем за качество, купувачът може да представи аргумент в рамките на 15 дни след получаване на стоката, купувачът трябва да предостави на снимки или видеоклипове, както и други доказателства за продавача за идентификация.

2. изкуствени щети, купувачите поемат пълната отговорност.

3. програма за обработка на качеството на продукцията:

1) купувачът се връща на стоки към нас и носи отговорност за възстановяване на разходите за доставка; след като получим стоката, ние ще ви изпратим нов продукт на купувача и плаща повторна доставка.

2) Ако стоката (обща цена, включително за доставка, е по-малко от 10 долара), има проблеми с качеството, ние отново ще ви изпратим нов продукт през следващата поръчка на купувача, ако купувачът не планира да направи нов ред в близко бъдеще, купувачът може да заплати разходите за доставка повторното изпращане на и да поиска отново да изпрати нов продукт.


  • Произход: CN(произход)
  • Тип: Верига
  • Размер: 60cm/90cm/120cm/150cm
  • Материал: СТОМАНА

Етикети: dinoka велосипед u заключване, професионален сгъваем велосипеден заключване, bt lock, брава секретни, велосипеден заключване, велосипеден заключване 5 бита, велосипеден брава, набор от совков за сладолед, под наем професионални, кражба.

Mityushka87
2020-09-30
4/5
The combination lock malfunctions. Seeking replacement.
Zap Tatyana
2020-09-05
3/5
ok mais frais de dédouanement

Вие също може да искаш