50 бр./лот HCG38-2 печатни платки екскурзовод на канавка, канал слот песен обков за укрепване на наклона на корпуса на КОМПЮТРИ распорная дъска за монтиране на

23.62лв.

50шт HCG38-2

Найлонови печатни платки екскурзовод на канавка, канал слот песен защелкивающаяся укрепване на наклона

за закрепване към корпуса на печатни платки

Технически характеристики

Материал: Найлон 66 (Полиамид)

за корпуса на thinkness 2.0 мм, Диаметър на отвора на печатната платка 3.0,3.5 мм цвят: естествен клас на запалимост: UL94V-2 спецификация: HCG38-2 за определяне на пхб в корпус, лесен за инсталиране, безвинтовая

Срок За Доставка

Стоката ще бъде доставена в рамките на 1-2 работни дни, след получаване на вашето плащане.Ние ще изпратим детайл чрез въздушна поща стълб кит und EMS.

Моля, уверете се, че вашият адрес е правилен.

Международни купувачи моля, обърнете внимание: срокът на доставка зависи от дестинацията и други фактори, това може да отнеме до 10-30 дни, моля, бъдете търпеливи за пристигането си.

Международни Купувачите – Моля, Обърнете Внимание:

Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.

Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията / покупки

Правила за връщане

Ако не сте доволни от нашия продукт, моля, помогнете ни изпратите продукта обратно към нас.Вие трябва да заплати пощенски разходи обратно.След като получим нашия продукт, ние ви обещаваме да възстанови 100% от вашите пари.

Ако продуктите са повредени, преди пристигането ви, трябва да се направи е да се направи снимка, за да ни покаже нашите разбити продукт.Ние обещаваме да ви възстановяване 100% от парите си.

Ако не можете да получите на стоки в рамките на 40 дни, моля, свържете се с нас, ние обещаваме да ви върнем 100% от вашите пари.


  • Тип Елемент: Комплекти Гайки И Болтове
  • Аксесоари за diy: ЕЛЕКТРИЧЕСКИ

Етикети: пътека на печатната платка направи си сам, миллефори, затвори болта, purple led печатна платка, печатна платка stripboard, пластинчатый отпечатък, ПХБ кръг Led, релса на пхб, сензор край, аксессуарный екскурзия.

Pachom95
2020-11-30
5/5
All super as described. And the shipping was also pretty quickly.

Вие също може да искаш