2 бр./компл. мебели ремонт на пода восък живопис Pen Дяволът Repair Agent стъкла на кола маска 2-ро поколение за дървена маса легло пол

7.21лв. 10.30лв.

Елементи На Маркер:

1、веднага коригирайте почеса пол: покрива с емайл, на драскотини, ожулвания, цепнатини и промяна на цвета на всеки тип дъски.

2、Лесна употреба: спрей драскотина, или пряко, или използвайте чиста кърпа, за да навредят на нея, а след това леко избършете повърхността.

3、многофункционален и гъвкав: подходящ за дървени масички, подови настилки, дървени легла, дървени мебели, гарнитури, шкафове, врати, дограма и т.н.

4、Invisible Fix: идва със светли и тъмни цветови нюанси, така че те могат да бъдат смесени за перфектно съвпадение всеки път.

5、практичен за употреба: с помощта на този спрей за ремонт на драскотини можете бързо и лесно премахване на драскотини от някоя дървена повърхност.

Спецификация:

Име: Агент За Ремонт На Мебелни Пола

Размер: прибл. 19*13*3 см/7.48*5.12*1.18 в

Тегло: около 90 гр

Опаковка: пластмасова карта

Капацитет: около 20 мл на една бутилка

Инструкции:

Стъпка 1: дезактивация и почистване на повърхността.Нанесете Равномерно върху чистящую течност на обрабатываемую повърхност и завъртете я по-мека нетканой кърпа в продължение на 2 минути, за да наблюдава за чистотата на повърхността повърхността на обекта, например по-твърда повърхност и отново се смила я веднъж.И избършете го напълно.

Стъпка 2: спрей го обрабатываемую повърхност ремонтна течност и отполируйте мека нетканой кърпа.След 2 минути светлина ще се появи като нов.

Продуктовата носи етикет за услугата:

2*средство за ремонт на драскотини

Забележка:

Този продукт представлява течен восък.Моля, коригирайте поцарапанную част от восъчна мебели или дюшеме, спрей я ремонтируемые детайли, изчакайте около 3-10 минути, след това избършете го назад и напред влакнести кърпа, избършете я в продължение на една минута и след това отново почистете. (Забележка: този продукт е само за ремонт на восък слой върху повърхността на дъската, останалото не е приложимо)


  • Спецификация/Брой: Друго
  • Брой КОМПЮТРИ: 2 елемента
  • Форма На Продукта: Течност

Етикети: инструмент за ремонт на пода, ремонт на драскотини от тъмно дърво, мебели подкрашивают, ремонт на паркет, ремонт на пода, ремонт набор от восък, ремонт дърво драскотина, ремонт на восъчни дърво, ремонт дърво, дърво пълнител.

Вие също може да искаш